2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

OM MIG

Hej, jag heter Carina Björnlund. Jag har arbetat inom vård- och omsorgsbranschen på olika nivåer större delen av mitt liv. Då jag är socionom i botten har jag alltid haft intresse i mötet mellan människor och hur vi hanterar inre känslor samt vad vi döljer i vårt undermedvetna. Jag har just flyttat in i nya lokaler på Albrektsvägen 116 A i  Norrköping.
Mitt företag heter Mental Utveckling och har funnits sedan 2009.

Min inriktning är den inre, mentala hälsan men utför även avslappnande massage och smärtbehandling eftersom jag anser att detta är också en del av helhetssynen på mentalt välmående.
Mina behandlingar och kurser är godkända för Friskvård hos skatteverket och jag är ansluten till Wellnet.

Jag har utbildat mig vidare bland annat som Hypnoterapeut genom SSEAH Sweden AB, massageterapeut genom Skola för beröring samt stresshantering, massage och akupressur hos Axelsons gymnastiska institut.
Vidare har jag utbildat mig som Livs- och Hälsocoach genom Livscoachakademin.

Etiska regler

Jag har tystnadsplikt och jag är patient- och ansvarsförsäkrad samt är medlem i SFKM, Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin. Jag arbetar efter ICF:s riktlinjer och etiska uppförandekod. Företaget är registrerat i Hälsoportalen för friskvårdstjänster hos WELLNET, vilka förmedlar tjänster för friskvård till företag.

skfm icf wellnet

 

 

Jag arbetar med metoder som Hypnosterapi, Mental träning, Meditation och Livs- och Hälsocoachning, Massage samt Smärtbehandling.

För att kunna hantera olika situationer som kan uppstå, så måste man ibland få hjälp att synliggöra vad som påverkar oss och som ligger dolt, djupt inne i oss. Kraften finns inom dig, jag hjälper dig att plocka fram detta. Jag vill ge dig verktyg för att bemästra och ge dig styrka att hantera vardagen, ökad självkännedom och självförtroende så du lättare når dina mål. Lära dig att hantera stress eller helt enkelt ge dig en skön stund av avslappning med massage. Smärta är något som påverkar hela människan, både fysiskt och psykiskt. Jag använder mig av flera metoder för att ta bort din smärtproblematik.

Välkommen att kontakta mig på telefonnummer: 0768- 90 27 81

Om jag inte svarar just då kan det bero på att jag utför en behandling, men prata in ett meddelande på telefonsvararen och lämna namn och telefonnummer, så ringer jag upp så fort jag får möjlighet.

Besöksadress: Albrektsvägen 116 A,  603 53 Norrköping
Du kan också nå mig på min mailadress: carina@mentalutveckling.com

Kontakt

Mental Utveckling
Terapeut Carina Björnlund
Albrektsvägen 116 A
603 53 Norrköping

Telefon: 0768-90 27 81
Epost: carina@mentalutveckling.com